Wonen in het Wapen

Projectinformatie

Het programma

Op de plek waar nu nog de vervallen feestzaal van Het Wapen van Bemmel staat, is gestart met de ontwikkeling van 20 koopappartementen. De appartementen zullen variëren in grootte van 80 tot 170 m2 met parkeergelegenheid in de halfverdiepte stallingsgarage. Natuurlijk hoort bij ieder appartement ook een eigen berging.

Dit is een impressie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wonen in het Wapen

In 1949 werd café Het Wapen van Bemmel geopend. In de jaren zestig kwam daar de feestzaal naast. Jarenlang was deze feestzaal dé vaste plek voor het uitgaansleven. De zaal werd gebruikt bij allerlei gelegenheden zoals kermissen, Vierdaagsen, feesten en ponymarkten. De zaal is al geruime tijd niet meer in gebruik.

Café Restaurant Het Wapen van Bemmel gaat door. Dit blijft een fijne centrale plek om te ontmoeten, drinken en eten.

De naam Het Wapen van Bemmel is onlosmakelijk verbonden aan deze plek. Aan het restaurant, maar ook aan het nieuw te bouwen project wat de toepasselijke naam “Wonen in het Wapen” heeft gekregen.

Energiezuinig en duurzaam

De appartementen in het project Wonen in het Wapen worden energiezuinig en duurzaam gebouwd.

Er zal dankbaar gebruik worden gemaakt van de zon door middel van het toepassen van zonnepanelen. Er worden warmtepompen gebruikt, vloerverwarming toegepast en natuurlijk wordt het gebouw hoogwaardig geïsoleerd en worden er duurzame materialen gebruikt die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bouwers en toekomstige bewoners.

Duurzaam bouwen is meer dan alleen energiebesparing.

×