Wonen in het Wapen

De locatie

WAAR WORDEN

de appartementen gebouwd?

De appartementen zullen gerealiseerd worden in het centrum van Bemmel, aan de Loostraat op de locatie waar nu de voormalige feestzaal van Het Wapen van Bemmel is gevestigd. Deze feestzaal staat al jaren leeg en raakt steeds meer in verval. Het wordt de hoogste tijd dat deze markante plek midden in het centrum weer een waardig aanzicht krijgt.

Het toekomstige gebouw sluit goed aan bij de overige bebouwing. Een prachtig gebouw op een prominente plek in het centrum. Een kwaliteitsimpuls voor Bemmel!

Wat heeft Bemmel te bieden?

Bemmel is van alle gemakken voorzien. Het centrum is compleet, compact, overzichtelijk en gezellig. Supermarkten, winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten… alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een actieve winkeliersvereniging die zich met vele vrijwilligers inzet voor diverse evenementen zoals bijvoorbeeld de traditionele kerstmarkt en carnaval. Ook zijn de jaarlijkse ponymarkt met kermis en de kortebaandraverij alom bekend en natuurlijk de Bemmelse Dweildag.

De voormalige R.K. Donatuskerk, midden in Bemmel aan de Markt, is tegenwoordig in gebruik als Theaterkerk. Cultureel centrum De Kinkel biedt ook voor elk wat wils. Op cultureel gebied heeft Bemmel het goed voor elkaar. En het pronkstuk Kasteel de Kinkelenburg is een echte eyecatcher.