Wonen in het Wapen

Actueel

Actuele informatie

Het project Wonen in het Wapen betreft de ontwikkeling van 20 koopappartementen. Deze website is uitgebreid tot een volwaardige projectwebsite, waar alle relevante verkoopinformatie beschikbaar is. Heeft u toch nog vragen? Open makelaars Arnhem is de betrokken makelaar die de verkoop in handen heeft.

Update 11 maart 2023

De verkoop is gestart op 11 maart. Heeft u interesse in één van de appartementen? Dan kunt u hiervoor inschrijven tot 16 maart a.s. Daarna zullen de appartementen toegewezen worden. Het inschrijfformulier is te downloaden via deze website. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met Open makelaars, zij staan voor u klaar!

Update 7 februari 2023

Geduld en vasthoudende inzet is beloond. We hebben een onherroepelijke omgevingsvergunning en kunnen in verkoop met het project Wonen in het Wapen!

We hebben inmiddels overeenstemming bereikt met Hendriks Bouw en Ontwikkeling Oss voor de realisatie van de 20 appartementen. Start verkoop is zaterdag 11 maart. Waar anders dan in Het Wapen van Bemmel! Loop vrijblijvend binnen van 11.00 tot 14.00 uur. De verkoop is in handen van Open makelaars in Arnhem.

Update 12 april 2023

Inmiddels zijn de eerste appartementen verkocht (onder voorbehoud) en nog een aantal onder optie. Een goed begin! Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst getekend met Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss. Zij gaan ervoor zorgen dat de appartementen gebouwd gaan worden. Een solide familiebedrijf waar we alle vertrouwen in hebben! Natuurlijk vond de ondertekening plaats in Het Wapen van Bemmel. Waar anders?